Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske

 raspisuje natječaj za dodjelu nagrade „Prof. Tomislav Špoljar“

Nagrada „Prof. Tomislav Špoljar“ dodjeljuje se kao godišnja nagrada i kao nagrada za životno djelo.

Godišnja nagrada se dodjeljuje edukacijskim rehabilitatorima koji su državljani Republike Hrvatske i članovi jedne od udruga članice SERH-a, za istraživanja i projekte koji  doprinose razvoju edukacijsko-rehabilitacijske znanosti i prakse, za izuzetnu kreativnost i inovacije u praktičnom radu s osobama s posebnim potrebama, kao i ustanovama, službama i udrugama za zajednički inovativan i kreativan rad.

Nagrada za životno djelo dodjeljuje se edukacijskim rehabilitatorima i istaknutim znanstvenicima i praktičarima članovima jedne od udruga članice SERH-a koji su svojim djelovanjem u radnoj i lokalnoj zajednici ostvarivali izrazite rezultate, pridonosili  razvoju edukacijsko-rehabilitacijske teorije i prakse i dignitetu profesije. Nagrada za životno djelo se može dodijeliti pojedincu koji nije državljanin Republike Hrvatske i nije član Saveza ukoliko je suradnjom sa Savezom edukacijskih rehabilitatora Hrvatske pridonosio razvoju edukacijsko-rehabilitacijske znanosti i prakse u Republici Hrvatskoj.

Prijedloge za dodjelu Nagrade mogu podnositi pojedinci članovi Saveza,  ustanove, službe ili udruge koje se bave odgojem, obrazovanjem, rehabilitacijom ili nekom drugom djelatnošću s osobama s posebnim potrebama.

Dokumentaciju je potrebno poslati isključivo zemaljskom poštom na adresu:
Povjerenstvo za dodjelu Nagrade
Savez edukacijskih rehabilitatora Hrvatske
Ulica Jurja Križanića 33
42000 Varaždin

Natječaj je raspisan od 15. listopada do 15. studenoga 2023. Svi prijedlozi prispjeli nakon 15. studenog 2023. neće se uzeti u razmatranje.

Upravni odbor SERH-a